fbpx
Шоу-бізнес

Христина Асмус повідомила шанувальникам, що ще не народила

Ось уже кілька днів вагітна актриса Христина Асмус не дає про себе знати шанувальникам. Вона перестала публікувати знімки в своєму Instagram і радувати фанатів новинами про своє особисте життя. Шанувальники припустили, що Христина Асмус відправилася в пологовий будинок, адже ось-ось на світ повинен з’явитися малюк. Прочитавши коментарі такого роду, актриса поспішила заспокоїти своїх фанів. У своєму Instagram сьогодні вранці вона написала:

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Забавні ваші коментарі)) Нікуди не пропала, поки не в пологовому будинку) Багато роботи, переважно театральної, різних справ. Зараз, наприклад, поїду до фоніатра) Всім чудового дня!».

Шанувальники акторки зітхнули з полегшенням, сподіваючись, що новину про народження малюка Христина Асмус не приховає і відразу після пологів поділиться з ними усіма подробицями.

Нагадаємо, Христина Асмус чекає дитину від Гарика Харламова. І хоча хмолоді люди дуже люблять один одного, офіційно оформити свої стосунки вони досі не змогли, оскільки перешкодою став діючий шлюб резидента Comedy Club з Юлією. Вірніше, будучи офіційно одруженим з нею, Гарик Харламов паралельно одружився з Христиною Асмус. Але незабаром суд визнав другий шлюб недійсним і розірвав його.

Читайте також: