fbpx
Спорт

Плей-офф ЧС-2014. «Україна здатна перемогти Францію», – Худоб’як

Півзахисник російського «Ростова» і екс-півзахисник «Карпат» Ігор Худоб’як поділився думкою про перспективи «жовто-синіх» в матчах плей-офф ЧС-2014, де команді Фоменка належить з Францією розіграти путівку на фінальну частину чемпіонату світу.  

«Зі жеребом нам не пощастило, і це очевидно. Україні міг дістатися суперник і слабший. Проте шанси пройти "триколірних" у України все одно є. Все вирішиться на футбольному полі», – упевнений хавбек «Ростова».

Ігор Худоб’як нагадав, що в останніх матчах збірна України демонструвала «солідну гру» і встигла всім довести, що з «жовто-синіми» потрібно рахуватися. На думку українця, підопічні Фоменка зараз здатні протистояти навіть топ-збірним. Для цього, вважає Худоб’як, потрібно лише віддати на полі всі сили і реалізувати всі свої моменти.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Україна дуже хоче потрапити на чемпіонат світу до Бразилії», – підкреслив півзахисник.

Крім того, Ігор Худоб’як прокоментував перспективу знову залучатися до лав збірної України: «Грати за національну збірну – велика честь для будь-якого футболіста».

Звичайно ж, запевнив українець, у нього є мрія повернутися до табору «жовто-синіх». На його думку, до збірної своєї країни легше пробитися, коли добре виступає твій клуб. У такому випадку, розповів українець, футболіст весь час на виду і у нього з’являється більше шансів отримати виклик у збірну.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Після цього Ігор Худоб’як повідомив, наскільки у нього виправдалися очікування від чемпіонату Росії.

«Я думав, що турнір тут приблизно такого ж рівня, як і в Україні, однак досить швидко зрозумів, що російська першість сильніша за нашу», – стверджує хавбек.

За словами Худоб’яка, в російських командах вища конкуренція за місце в основному складі і більше команд, які здатні втрутитися в «суперечку за медалі чемпіонату». Крім того, російські клуби надають перевагу швидкісно-силовому футболу.

«Я радий, що тепер можу виступати в такому чемпіонаті», – підсумував українець.

За матеріалами: dynamo.kiev.ua, championat.com

Читайте також: