fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Москві виявлено два співробітники ФСКН в стані важкого наркотичного сп’яніння

Сьогодні, 3 листопада, на півночі Москви було виявлено автомобіль, всередині якого знаходилися два співробітники Федеральної служби Російської Федерації з контролю за наркотиками. За даними правоохоронців, обидва чоловіки перебували у стані важкого наркотичного сп’яніння.
 
Правоохоронці повідомляють, що автомобіль із співробітниками Держнаркоконтролю було виявлено на вулиці Лізи Чайкіної. Повідомляється, що обидва чоловіки перебували в несвідомому стані. Також в їхньому автомобілі ВАЗ-2114 була виявлена ​​велика партія наркотиків, серед яких 100-кілограмовий мішок афганського гашишу, 100-кілограмовий мішок гідрапоніки, а також мішок з амфетаминами. Відзначається, що один з поліцейських відразу був госпіталізований до Боткінської лікарні. Другого поліцейського привели до тями на місці, після чого також відправили до медустанови.
 
Офіційний сайт ФСКН повідомляє, що наркотичні речовини, виявлені в автомобілі, були вилучені напередодні в рамках розслідування кримінальної справи. Однак правоохоронці так і не з’явилися в зазначений час в будівлі служби. Після чого почався їх пошук.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 

Співробітники ФСКН, що перевозили наркотики, знайдені без свідомості (відео):

За матеріалами: km.ru

Читайте також: