fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Стрілку з аеропорту в Лос-Анджелесі загрожує страта

 Молодому чоловікові, який влаштував стрілянину в міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса, були пред’явлені звинувачення у вбивстві державного службовця, а також у вчиненні насильства. Прокурор Андре Бірроте в ході спілкування з журналістами заявив, що для стрільця можуть зажадати смертної кари.
 
Нагадаємо, що трагедія сталася 1 листопада в третьому терміналі аеропорту LAX. Тоді в зоні огляду пасажирів 23-річний Пол Ентоні Чьянчья, озброєний штурмовою гвинтівкою, відкрив вогонь по співробітниках Управління транспортної безпеки. Очевидці події повідомляють, що молодик діяв методично і холоднокровно.
 
У результаті стрілянини загинув 39-річний офіцер Херардо Ернандес. Також кілька людей отримали різні поранення. Після того, як озброєний Пол Ентоні Чьянчья вбив офіцера, він вступив у перестрілку з поліцейськими. В результаті перестрілки стрілок був поранений і схоплений співробітниками правоохоронних органів.
 
За попередніми даними, стрілок діяв сам. Також повідомляється, що він не мав ніякого відношення до терористичних угруповань.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 

Стрілянина в Лос-Анджелесі (відео):

За матеріалами: km.ru

Читайте також: