fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Оперативна група МНС на чолі з Яцуценком прибула до Якутії

У північні райони Якутії, які страждають від нестачі продовольства і пального, сьогодні, 3 листопада, прибула оперативна група МСЧ. На чолі групи прибув і начальник Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Віктор Яцуценко.
 
За попередньою інформацією, оперативна група проведе разом з місцевими рятувальниками моніторинг ситуації. Також цій темі буде присвячено засідання урядової комісії з попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій. Дане засідання буде проведено головою МНС Володимиром Пучковим.
 
Додамо, що також в республіку попрямував літак Іл-76, на борту якого знаходяться сорок тонн продуктів, серед яких борошно, консерви, дитяче харчування, сухі суміші, каші і так далі.
 
Нагадаємо, що дефіцит продовольства і палива в даній місцевості через обміління та раннього замерзання річок. Зазначимо, що саме по річках проводяться поставки продовольства в даний регіон. Зокрема, на річці Індигірка застрягло близько 30 суден, на борту яких вугілля, нафта і соляра. В даний момент постачити регіон необхідними продуктами і пальним можна виключно повітряним шляхом.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 

Дефіцит продуктів у селах Якутії (відео):

За матеріалами: km.ru

Читайте також: