fbpx
Міжнародна економіка

Івано-Франківський м’ясокомбінат потрапив під посилений контроль Россільгоспнагляду

 Россільгоспнагляд продовжує пильно перевіряти продукцію, яка поставляється з України. На цей раз під підозру потрапила продукція Івано-Франківського м’ясокомбінату. За попередніми даними, причиною пильної уваги російського відомства до продукції даного комбінату стало те, що він отримав різні номери в списках постачальників Білорусі та Росії. Виходячи зі слів керівника Россільгоспнагляду Сергія Данкверта, номер підприємства -постачальника, як у російських, так і в білоруських списках має бути один.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

«Будемо вирішувати дане питання також і з білоруськими колегами. Потрібно з’ясувати, чому даний м’ясокомбінат у списках їх постачальників опинився під іншим номером. Це не правильно і такого бути не повинно», – прокоментував ситуацію Сергій Данкверт.  

За його словами, подібна ситуацію з подвійною нумерацією може стати причиною ввезення в держави, що входять до Митного союзу, небезпечної продукції.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

«Тепер продукція Івано-Франківського м’ясокомбінату потрапить під наш посилений контроль. Якщо раптом ми введемо обмеження на продукцію даного комбінату, то він може продовжити постачання за білоруським списком», – додав керівник російського відомства.

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: