fbpx
Футбол

«Шахтар» – «Байєр»: команди розсудить бригада арбітрів з Шотландії

У вівторок, 5 листопада, єдиний представник України в Лізі чемпіонів «Шахтар» у Донецьку зіграє з леверкузенським «Байєром». Ця гра пройде в рамках четвертого туру групового раунду головного клубного футбольного турніру Європи, а два тижні тому в Німеччині «Байєр» розгромив «Шахтар» з рахунком 4:0.

Стали відомі арбітри, які працюватимуть на матчі «Шахтар» – «Байєр» в Донецьку. Суддівська бригада представляє Шотландію, а її склад виглядає наступним чином: головний арбітр – Вільям Коллам, асистенти головного судді – Мартін Крайенс та Вільям Конкуер. Додатковими помічниками головного судді матчу «Шахтар» – «Байєр» будуть Джон Бітон і Кевін Кленсі, а четвертим арбітром призначений Грем Чемберс. Делегатом УЄФА на матч української та німецької клубів призначений Іван Леков з Болгарії, а суддівським спостерігачем швед Петер Фрейдфельдт.

Напередодні матчу на «Донбас-Арені», в понеділок, 4 листопада, відбудуться традиційні прес-конференції за участю головних тренерів команд. Першим своєю думкою про матч з журналістами поділиться наставник гірників Мірча Луческу, а потім відбудеться спілкування з представниками ЗМІ рульового «фармацевтів» Самі Хююпя.

За матеріалами: shakhtar.com

Читайте також: