fbpx
Шоу-бізнес

«Х-фактор-3». Шоу покинула Анастасія Рубцова

2 листопада відбувся черговий прямий ефір популярного українського шоу «Х-фактор-3». За життя на проекті змагалися 11 конкурсантів – дует Two Voices, квартет «Клей Угрюмого», тріо «Тріода», Дар’я Ковтун, Марія Кацева, Анастасія Рубцова, Михайло Мостовий, Сергій Гладир, Микита Ломакін, Олександр Порядинській і Данило Рувинський . Цей вечір був присвячений джазу. Під супровід симфонічного оркестру вокалісти виконали відомі всім хіти зарубіжних і вітчизняних виконавців.
 
Кожен з конкурсантів намагався максимально викластися під час свого виступу і довести публіці, що саме він гідний місця в наступному ефірі. Сказати, що хтось співав краще, хтось гірше – не можна, оскільки тільки той факт, що 11 конкурсантів стояли на великій сцені доводить, що кожен з них заслуговує на звання кращого вокаліста країни.
 
Тим не менш, шоу є шоу, і доводитися вибирати «слабку ланку». Судді проекту «Х-фактор-3» неодноразово заявляли, що раді можливості не голосувати за своїх підопічних, а вирішення долі в основному покладено на глядачів. Цього разу за результатами глядацького голосування боротися за життя довелося дуету Two Voices і Анастасії Рубцовій. У підсумку шоу «Х-фактор-3» покинула Анастасія Рубцова.
 
Варто відзначити, що брала участь дівчина в проекті вже вдруге. У минулому сезоні вона пройшла тренувальний табір, але виступ перед своїм наставником Сергієм Сосєдовим в суддівському будиночку став для вокалістки останнім. Вона покинула шоу за крок до прямих ефірів.

 

Виступ Анастасії Рубцової (відео):

Читайте також: