fbpx
Політика

Оперативна група МНС за дорученням Медведєва вилетіла до Якутії

Прем’єр -міністр Росії Дмитро Медведєв розпорядився надати необхідну допомогу жителям трьох віддалених районів Якутії.

Як вже повідомлялося, там через погану погоду виникли перебої з поставками продуктів і потрібно терміново створити резерв для постачання продовольства в постраждалі райони. Через ранній льодостав на річках віддалені райони Якутії виявилися практично відрізаними від світу. Місцеві жителі скаржаться на те, що не вистачає продуктів і предметів першої необхідності, а ціни на наявні сильно виросли. Також у цих районах існує проблема і з паливом.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За дорученням глави уряду, до Якутії вилетіла група МНС, щоб на місці оцінити ситуацію з дефіцитом продовольства і палива, що склалася в північній республіці і вжити заходів до їх усунення.

Представник прес-центру МНС Ірина Россіус повідомила, що рятувальники вживатимуть всі заходи, щоб жителі віддалених районів не постраждали. Оперативна група Національного центру управління в кризових ситуаціях буде працювати спільно з владою республіки. Вона також повідомила, що  найближчим часом з аеродрому "Раменське" до Якутії буде відправлено літак з 40 тоннами продуктів на борту, щоб сформувати в республіці продовольчий резерв.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Оперативна група МНС за дорученням Медведєва вилетіла до Якутії (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: