fbpx
Політика

Балога: “Російська Федерація тримається на плаву завдяки Україні”

 Позафракційний народний депутат України Віктор Балога вважає, що Російська Федерація тримається на плаву винятково завдяки Україні. За його словами, саме Україна забезпечує Росію своїми грошовими, людськими та інтелектуальними ресурсами. Свої слова народний депутат опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі.

«Російська Федерація буде доти на плаву, доки Україна буде забезпечувати її людським ресурсом, інтелектом», – висловив свою думку народний депутат Віктор Балога.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Крім цього Віктор Балога підкреслив, що російські чиновники часто заявляють про те, що саме Москва «годує» Україну, хоча насправді все зовсім не так.

«Якщо уважно прислухатися до того, що говорить російський прем’єр, то може скластися враження про те, що Російська Федерація весь цей час годувала 45-мільйонну Україну. Однак тут питання зовсім в іншому – хто кого ще годував. Якщо взяти останні три роки, то Україна в економіку Російської Федерації влила більше 32 мільярдів доларів. І всі ці кошти – плата за газ», – написав політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: