fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У результаті масової тисняви в одній з церков Нігерії загинуло 28 людей

Як мінімум 28 людей загинули в Нігерії внаслідок масової тисняви ​​в одній з церков. За даними місцевих засобів масової інформації, ще близько 200 людей отримали різні травми.
 
За даними місцевих ЗМІ, жахлива трагедія сталася вранці 2 листопада в одному з населених пунктів штату Анабра, який розташований на південному сході країни. В одній з місцевих церков проходило богослужіння, яке було присвячене святкуванню Дня всіх святих. Раптово з натовпу почулися крики «пожежа», після яких і почалася паніка, що призвела загибель людей.
 
Зазначимо, що нігерійське видання не виключає і політичного підгрунтя даної події. Справа в тому, що перед тим як сталася трагедія, дану церкву відвідали місцеві політики на чолі з губернатором штату Пітер Обі. У газеті не виключають того варіанту, що масова тиснява могла розпочатися через сутички між прихильниками і супротивниками глави штату. В даний момент правоохоронці почали розслідування інциденту.
 
  Нагадаємо, що в середині минулого місяця подібний інцидент стався в Індії. Тоді в масовій тисняві в храмі в штаті Мадхья-Прадеш загинуло більше сотні людей.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 

Тиснява на релігійному святі в Індії (відео):

За матеріалами: km.ru

Читайте також: