fbpx
Спорт

Абдусаламов зазнав першої поразки, а Головкін захистив титул

Напередодні відбулися два боксерських поєдинки, в яких боксери намагалися захистити чемпіонські титули за версіями Всесвітньої боксерської ради та Всесвітньої боксерської асоціації. І якщо спортсмену з Казахстану Геннадію Головкіну це вдалося, то росіянин Магомед Абдусаламов зазнав першої поразки у своїй кар’єрі і втратив пояс чемпіона.

Головкін вийшов на ринг проти американця Кертіса Стівенса. Вже у другому раунді росіянин відправив суперника з США в глибокий нокдаун, а завершився поєдинок у восьмому раунді технічним нокаутом. Таким чином російський боксер захистив титул чемпіона світу за версією WBA у середній вазі. Нинішня перемога продовжила переможну серію Геннадія Головкіна – 31-річний боксер виграв усі 28 боїв на професійному рингу.

А для 32-річного Магомеда Абдусаламова вчорашня поразка стала першою в кар’єрі – росіянин програв кубинському супернику Майку Пересу за очками (97:92, 95:94, 97:92). Абдусаламов не зміг захистити титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC, відповідно, поки він не має можливості отримати право на бій з чемпіоном світу – українцем Віталієм Кличком.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: