fbpx
Спорт

Kyiv Open Run Cup завершився в Ботанічному саду

 2 листопада на території центрального Ботанічного саду ім. Гришка відбувся Kyiv Open Run Cup, організований Kyiv Marathon Running Club (київським Клубом любителів бігу) за підтримки Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 Спортсмени, як любителі так і професіонали, отримали можливість позмагатися і показати свої можливості на двох дистанціях – 10 кілометрів для чоловіків і 5 кілометрів для жінок. За підрахунками організаторів загальна кількість учасників склала 354 особи.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Змагання і суддівство проводилися відповідно до правил Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF – International Association of Athletics Federations).

 Головним суддею виступив заслужений майстер спорту, а також керівник клубу Лебедєв Костянтин Леонідович. Переможці в абсолютному заліку серед чоловіків і жінок отримали дипломи, медалі, кубки та призові сертифікати від ТМ New Balance.

 Реєстрація на захід була платною, однак, як розповів нашому виданню директор клубу Костянтин Божко, лише частина виручених грошей залишиться клубу, решта суми буде передана Ботанічному саду ім. Гришка для покупки саджанців.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За словами Божка, крім частих закритих внутрішніх змагань такого роду відкритий кубок проводиться вже 5- й раз. Наприкінці лютого 2014 року планується провести VI Kyiv Open Run Cup, але вже на території ВДНГ.

Читайте також: