fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Франції заарештували чеченців, які нападали на повій

У Страсбурзі за підозрою в участі у злочинному угрупованні були арештовані сім вихідців з Чечні, яких підозрюють у нападі на повій.

«Розслідування за фактом нападів почалося ще в березні. Операцію з виявлення і затримання підозрюваних проводили співробітники поліції департаменту Нижній Рейн за підтримки спецпідрозділів МВС», – повідомив представник місцевих слідчих органів. Він додав, що поліція отримала від путан більше 60 однотипних скарг на насильство.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Жриці кохання скаржилися на те, що деякі люди спочатку знайомилися з ними через інтернет, а потім призначали зустріч в номері одного з страсбурзьких готелів. Під час зустрічі їх били і грабували озброєні люди і, за даними поліції, в цілому було викрадено майно на кілька десятків тисяч євро.

Правоохоронці припускають, що ватажком злочинного угруповання є раніше судимий 27-річний уродженець Чечні, який кілька місяців тому вже був умовно засуджений виправним судом Страсбурга до кількох місяців в’язниці за крадіжку банківських карт.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Під час арешту у зловмисників були вилучені два автомобілі класу люкс і зброя. Всім сімом правоохоронці пред’явили звинувачення в здирстві і в крадіжці при обтяжуючих обставинах. На даний момент всі вони знаходяться у в’язниці.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: