Пєсков: “Сноуденом не дозволено порушувати умови президента РФ”

 Сьогодні, 2 листопада, в Кремлі заявили, що екс – співробітник ЦРУ Едвард Сноуден зможе безперешкодно співпрацювати з німецькими правоохоронцями у справі, яка стосується прослушки американськими спецслужбами телефонних розмов канцлера Німеччини Ангели Меркель. Про це стало відомо зі слів прес – секретаря голови держави РФ Дмитра Пєскова. Також прес – секретар президента підкреслив, що матеріали про прослуховування, які потрапляють у ЗМІ, поширюються не з Росії.

 «Ми не дозволимо йому порушити умову президента Російської Федерації, яка говорить не завдавати шкоди США. Але також хочу відзначити, що в даний момент він знаходиться саме на території нашої держави. І він законним шляхом отримав тут тимчасовий притулок. Він може розмовляти і проводити зустрічі з ким йому завгодно. Цьому перешкодити ми не можемо», – прокоментував ситуацію Пєсков.

Related Post

 Нагадаємо, що 31 жовтня, правозахисник американця Едварда Сноудена Анатолій Кучерена заявив, що його підопічний влаштувався на роботу в Росії. За його словами, Сноуден займатиметься підтримкою одного з недержавних мережевих порталів.

Сноуден погодився дати свідчення про прослуховування Меркель (відео):

За матеріалами: korrespondent.net

Leave a Comment