fbpx
Політика

Мера Торонто викрили в курінні крека в компанії драг-дилерів

У Канаді розгорається скандал, викликаний  відео, на якому мер Торонто Боб Форд курить крек – різновид кокаїну – в компанії драг-дилерів. Боб Форд, якого преса вже давно порівнює з британським коміком Бенні Хіллом, в п’ятницю перед обличчям доказів, представлених поліцією, зізнався в цьому.

Напередодні він був викликаний в поліцію, де правоохоронці виявили на одному з комп’ютерів, вилучених у місцевих наркоторговців, скандальне відео. У поліції стверджують, що на відео дійсно мер.

"Думаю, можна з упевненістю сказати, що мер на відео є. Однак я поки не можу розповісти, що він там робить", – говорить співробітник поліції.

На виході з поліцейської дільниці Форда вже чекали журналісти, яким він сказав: "Думаю, всі в курсі, в чому мене звинувачують. Хотів би я сказати, що все це неправда, але, на жаль, не можу. Тепер все має вирішити суд".

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Дивацтва в поведінці Роба Форда помічалися і раніше, коли той був ще членом міської ради. Він міг на повному ходу врізатися обличчям в камеру або втратити рівновагу і несподівано впасти на рівному місці. Кілька разів на засіданнях він схоплювався і робив такі заяви, за які інший західний політик міг бути притягнутий до суду в західному суспільстві, що безперестанку нагадує про свою толерантність. Так він називав азіатів собаками, а велосипедистів – «скалкою в дупі».

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Втім, мер ніколи не приховував своєї захопленості психотропними речовинами і не раз з викликом заявляв: "О, так – я курю марихуану. Дуже багато марихуани!". Всі витівки Форда не завадили жителям Торонто обрати його своїм мером і, як стверджують, на своєму посту він зробив багато корисного для міста. Зокрема, вперше за десятиліття вивів міський бюджет в прибуток.

Швидше за все, чергова витівка мера знову зійде йому з рук, він уже заявив, що не збирається залишати свій пост, мало того, наступного року він має намір балотуватися на другий термін.

Мера Торонто викрили в курінні крека в компанії драг-дилерів (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: