fbpx
Футбол

«Гравці “Волині”показали максимум самовіддачі і дисципліни», – Кварцяний

 Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний поділився своєю думкою про вчорашній матч з «Шахтарем». Нагадаємо, що вчора підопічні Віталія Кварцяного здобули впевнену перемогу над донецьким «Шахтарем» з рахунком 2:0.

 «Останнім часом нам не вдавалося в матчах проти "Шахтаря" налаштувати наших футболістів до кінця, на максимум. Весь час була якась недоробка», – розповів головний тренер «Волині».

 Віталій Кварцяний підкреслив, що весь останній тиждень команда тренувалася на головному полі Луцька – стадіоні «Авангард». За словами головного тренера, під час тренувань команди прагнули прорахувати всі варіанти, які можуть виникнути у матчі з «Шахтарем». Звичайно, підкреслив Кварцяний, команді не все вдалося, не завжди виходило перекрити всі ігрові можливості «гірників».

 «Не вистачало нам футболістів, на яких ми розраховували. Наприклад, Рамона», – додав тренер «Волині».

 Віталій Кварцяний зазначив, що в матчі з «Шахтарем» хотів зробити атаку масивнішою. Однак, нагадав тренер, «Шахтар» автоматично нав’язав «Волині» таку гру, що господарям поля доводилося оборонятися великими силами.

 «Так як у наших футболістів не дуже швидка стартова швидкість, ми досить вдало оборонялися», – вважає тренер.

 За його словами, вчора команда показала максимум дисципліни і самовіддачі. Команда хотіла показати глядачам, що останні програші були випадковими.

 «Ви знаєте, скільки моральних сил у нас забрали ці 6-7 матчів, в яких наша команда упустила перемоги в самому кінці ігор, коли пропускала м’ячі. Це било по психіці. Зараз було дуже нелегко, але вони це зробили», – додав Кварцяний.

 Перед матчем він сказав підопічним, що сьогодні вони «грають» в Лізі чемпіонів, вони грають проти найкращої команди в Україні.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: