fbpx
Політика

Володимир Путін передав через Лаврова свої побажання японському прем’єру

 Російський лідер Володимир Путін передав прем’єр – міністру Японії Сіндзо Абе послання, в якому він побажав японцеві всього найкращого. Про це повідомив  голова російського МЗС Сергій Лавров сьогодні, 2 листопада, під час свого спілкування з головою  японського уряду.

 «Я  хотів би передати привіт і побажати всього найкращого японському прем’єру від президента Росії», – наводить слова Володимира Путіна Сергій Лавров.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За його словами, голова Російської Федерації надає принципове значення розвитку двосторонніх відносин з Японією в усіх сферах. Голова російського МЗС відзначив, що сьогодні засідання відбулося у форматі « 2+2». Лавров зазначив даний формат, як «корисний».

 «Ми вважаємо, що в доповненні до вже існуючих контактів між Російською Федерацією і Японією, «2+2» зіграє зростаючу роль у поліпшенні діалогу між двома державами», – додав Сергій Лавров.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він повідомив японському прем’єру, що основною темою для обговорення на суботньому засіданні стала тема розвитку ситуації в Азіатсько – тихоокеанському регіоні.

Спільна прес-конференція С.Лаврова і Ф.Кісіди (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: