fbpx
Новини світу

Сильвіо Берлусконі таємно одружився

 Екс – прем’єр – міністр Італії Сільвіо Берлусконі одружився втретє. Обраницею 77- річного політика стала його 28 – річна подруга Франческа Паскалє. Про весілля журналістам повідомила подруга молодят – домініканська модель і співачка Мерітелл Поланко. І хоча сама дівчина не змогла бути присутньою на торжестві, оскільки, за її словами, була зайнята з дитиною, деталі одруження вона все ж розповіла.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Як стверджує Мерітелл Поланко, весілля Сільвіо Берлусконі і Франчески Паскалє відбулася близько трьох тижнів тому. І хоча офіційної церемонії одруження не було, це не завадило закоханим обвінчатися в особистій каплиці нареченого в околицях Мілану.

 Варто відзначити, що весілля з Сільвіо Берлусконі Франческа Паскалє домагалася кілька місяців. Свій намір вийти заміж за відомого політика вона абсолютно не приховувала від представників засобів масової інформації. Дівчина стверджувала, що готова боротися за серце коханого будь-якими способами. Мабуть, це їй вдалося. Політик здався і повів панночку під вінець.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: