fbpx
Новини світу

Президенту США дорікнули у небажанні спілкуватися з фотожурналістами

 За весь час президентства Барака Обами фотографи авторитетного інформаційного агентства Associated Press лише два рази отримали можливість знімати президента США на його робочому місці – в Овальному кабінеті Білого дому. Причому обидва ці рази припали на перший термін Барака Обами на посту голови держави.

 З даною заявою виступив керівник фотослужби агенції Associated Press Сантьяго Ліон на конференції AP Media Editors в Індіанаполісі, яка пройшла наприкінці жовтня цього року, повідомляють ЗМІ в п’ятницю, 1 листопада 2013 року.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Представників Фотослужби інформаційних агентств, включаючи Associated Press, вільно пускають в Білий дім на зустріч президента США з лідерами інших країн, зазначив Сантьяго Ліон. Проте в тому, що стосується роботи безпосередньо Барака Обами або членів президентської адміністрації, в Білому домі вважають за краще поширювати знімки, які були зроблені спеціально найнятими фотографами.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 Керівництво Associated Press, яке виступало на конференції в Індіанаполісі, закликало присутніх у залі редакторів видань утриматися від публікації фотографій, які були надані Білим домом.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: