fbpx
Політика

Кравчук закликав Верховну Раду негайно вирішити питання Тимошенко

 У питанні лікування засудженої Юлії Тимошенко повинна бути якнайшвидше поставлена ​​крапка. І цю проблему може вирішити Верховна Рада, розглянувши законопроекти, що дозволяють засудженим лікуватися за кордоном. У першу чергу мова йде про проект закону авторства Анжеліки Лабунської. Таку думку в ефірі політичного ток – шоу «Шустер Live» висловив колишній президент України Леонід Кравчук. При цьому він зазначив, що вже в понеділок, 4 листопада, народні депутати мають зібратися, попрацювати над відповідним законопроектом, можливо, внести правки і свої пропозиції, а вже наступного дня затвердити його в сесійній залі.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «На сьогодні я розумію, що це питання має бути вирішене. А оскільки і Квасневський, і Кокс вважають, що цей законопроект (позафракційного нардепа Анжеліки Лабунської) відповідає інтересам Євросоюзу, а це третя сторона, яку потрібно слухати, коли вирішується проблема Тимошенко, то її потрібно вирішувати», – зазначив Леонід Кравчук.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 При цьому політик нагадав, що президент України Віктор Янукович чітко заявив про готовність підписати законопроект про лікування засуджених за кордоном, якщо його ухвалить Верховна Рада.

Читайте також: