fbpx
Політика

Костянтин Долгов: «Генконсульство РФ у США продовжує відстежувати ситуацію з Семеном Варламовим»

Російське генконсульство продовжує відстежувати ситуацію з громадянином Росії Семеном Варламовим і надавати йому всю необхідну консульську допомогу. Про це повідомив уповноважений МЗС РФ з питань прав людини, демократії та верховенства права Костянтин Долгов.

"За інформацією генконсульства Росії у Сан-Франциско, після отримання повідомлення про затримання російського громадянина Семена Олександровича Варламова співробітники генконсульства негайно зв’язалися з правоохоронними органами Денвера, штат Колорадо, на предмет організації термінової консульської зустрічі з росіянином. У телефонній розмові Семен Варламов повідомив, що на даний момент у нього немає яких прохань і скарг, претензій до умов утримання також не висловлював", – повідомив Костянтин Долгов.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Раніше стало відомо, що за інформацією поліцейського управління Денвера, Семен Варламов вже звільнений з-під варти під заставу в п’ять тисяч доларів і йому дозволено залишати межі штату Колорадо.

"Наступне судове слухання заплановано на 14 листопада цього року, – інформував Долгов. – Контактна інформація для зв’язку з генконсульством доведена до хокейного агента і адвоката росіянина".

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Костянтин Долгов: «Генконсульство РФ у США продовжує відстежувати ситуацію з Семеном Варламовим» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: