fbpx
Здоров'я

Українським гінекологам запропонували перейняти досвід європейських колег

 У рамках освітньої ініціативи медична лабораторія "Синево" пропонує українським лікарям – гінекологам підвищити кваліфікацію. Про це УНН повідомили у прес – службі компанії.

 На сайті edu.medstrana.com лікарі можуть ознайомитися з матеріалами міжнародної конференції "Актуальні питання сучасної гінекології від менархе до менопаузи", що проходила в Кракові (Польща) у жовтні 2012 року. Після попередньої реєстрації всі матеріали конференції – повністю переведені презентації доповідачів та синхронний переклад виступів спікерів – стають доступними для вивчення. Подальше онлайн тестування і заповнення форми – анкети дозволить отримати на домашню адресу сертифікат про участь у міжнародній конференції.

 "Інформуючи українських лікарів про нові тенденції у світі лабораторної діагностики, ми піклуємося про їх обізнаність у сфері, яка постійно розвивається. Взаємодія з лікарями дозволяє нам розширювати спектр необхідних українській медицині аналізів і пропонувати споживачеві найсучасніші та затребувані послуги", – сказав директор з маркетингу та продажів медичної лабораторії "Синево" Богдан Кидонь.

 Довідка: медична лабораторія "Синево Україна" входить до європейської мережі лабораторій компанії Synevo і є частиною медичного холдингу "Medicover" зі штаб – квартирою в м. Брюсселі (Бельгія). Лабораторна мережа представлена ​​в Німеччині, Румунії, Сербії, Польщі, Україні, Грузії, Білорусі, Молдові, Туреччині і налічує 50 лабораторій.

 Перша лабораторія в Україні відкрилася в 2007 році, в Києві. На сьогодні відкриті медичні лабораторії в Києві, Дніпропетровську, Вінниці, Одесі, Харкові, Львові, Сімферополі і створена найбільша мережа, яка об’єднує понад 155 лабораторних центрів у всіх областях України. У 2012 році оборот лабораторії склав більше 6 млн тестів, фінансовий оборот мережі в Європі склав більше 160 млн євро.

 Лабораторія сертифікована за стандартом якості ISO 9001-2000, регулярно бере участь у зовнішніх оцінках системи якості "Німецького товариства клінічної хімії та лабораторної діагностики (DGKL)" і RIQAS (Великобританія).

 Джерело: УНН

Читайте також: