fbpx
Кінотеатри

Ремейк “Кладовища домашніх тварин” отримає нового режисера

Створення ремейка трилера «Кладовище домашніх тварин» було анонсовано ще в 2011 році. Тоді передбачалося, що за режисерський пульт стане Олександр Аже, знайомий глядачам за фільмами  «Криваві жнива», «У пагорбів є очі», «Дзеркала» і «Піраньї 3D». Тепер же компанія Paramount вирішила запропонувати попрацювати над фільмом іспанському режисеру Хуану Карлосу Фреснадильо («Інтакто», «28 тижнів опісля», «Пожирачі»), представники обох сторін вже сіли да стіл переговорів.
 
Раніше однойменний роман Стівена Кінга, написаний в 1983 році, вже був екранізований. Перша версія фільму «Кладовище домашніх тварин» вийшла на широкі екрани в 1989 році. При бюджеті в 11 000 000 доларів тільки в американському прокаті ця стрічка зуміла зібрати 55 000 000 доларів. У 1992 році був створений сіквел, в основу якого ліг оригінальний сценарій, а не текст автора.
 
За сюжетом книги Стівена Кінга маленький син головних героїв гине під колесами автомобіля. Батько вирішує оживити свою дитину, а для цього робить особливий обряд – ховає тіло на старому індіанському кладовищі…

 

"Кладовище домашніх тварин" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: