fbpx
Футбол

Власник “Спартака” пообіцяв нагороду за виявлення провокаторів

Власник футбольного клубу «Спартак» (Москва) Леонід Федун заявив, що оголосить нагороду за пошук провокаторів, які організували безлади на матчі Кубка Росії в Ярославлі. Конкретної суми винагороди Федун не назвав.
 
«Я витрачаю мільярди рублів на те, щоб побудувати стадіон. Я уявляю ту картину, яка була в Ярославлі. Якщо так на новому стадіоні відбуватиметься, то це просто, чесно кажучи, страшно», – заявив власник «Спартака», додавши, що «потрібно відловлювати цих провокаторів і ізолювати їх». Леонід Федун пообіцяв зробити все, щоб знайти цих людей.
 
"Спартак" вже подав апеляцію на рішення КДК РФС, згідно з яким клуб оштрафований на 600 000 рублів і покараний проведенням двох домашніх матчів без глядачів. "Ті кілька провокаторів, які влаштували це все, і ті кілька десятків дебілоідов, які їх підтримали, вони образили буквально мільйони людей, які з нетерпінням чекали цього матчу", – зазначив Федун, маючи на увазі майбутню зустріч «Спартак» – «Зеніт» .
 
"Навісити всі збитки на негідників, яких знайдемо? Безумовно, ми так і зробимо. Люди, які звикли палити кнопки в своєму ліфті в своєму під’їзді, готові поставити на гроші рідний клуб. Будемо ставити на гроші їх", – підсумував власник «Спартака».

 

Бійка в Ярославлі. Повна версія (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: