Промислові підприємства Донецької області реалізували продукцію на 152 млрд грн.

 За дев’ять місяців поточного року промислові підприємства Донецької області реалізували продукції на понад 152 млрд грн. Про це йдеться в останніх даних Головного управління статистики в Донецькій області, повідомляє УНН.

 Згідно з даними ГУ статистики, за період січень – вересень промислові підприємства Донецької області реалізували продукцію на загальну суму 152 млрд 185 млн 731,7 тис. грн.

 Як раніше повідомляв УНН, за період січень – серпень в Донецькій області була реалізована промислова продукція на загальну суму 135 млрд 588 900 000 грн, що становить 18,6 % від загального обсягу реалізованої промислової продукції в Україні.

Related Post

 Крім цього, у серпні середня заробітна плата, нарахована штатному працівнику підприємств промислової галузі Донбасу, зросла на 5,9 % порівняно з серпнем минулого року. Також на 10% зросла заробітна плата працівників галузі хімічної промисловості Донецької області.

 Нагадаємо, значно зросла заробітна плата на Донецькому казенному заводі хімічних виробів.

 "За рік нам вдалося на 16 % підвищити заробітну плату працівникам підприємства. Засоби виплачуються два рази на місяць. Заборгованості по зарплаті на підприємстві також немає", – сказав директор ДКЗХВ Микита Самокиш.

 Джерело: УНН

Leave a Comment