fbpx
Економіка

Промислові підприємства Донецької області реалізували продукцію на 152 млрд грн.

 За дев’ять місяців поточного року промислові підприємства Донецької області реалізували продукції на понад 152 млрд грн. Про це йдеться в останніх даних Головного управління статистики в Донецькій області, повідомляє УНН.

 Згідно з даними ГУ статистики, за період січень – вересень промислові підприємства Донецької області реалізували продукцію на загальну суму 152 млрд 185 млн 731,7 тис. грн.

 Як раніше повідомляв УНН, за період січень – серпень в Донецькій області була реалізована промислова продукція на загальну суму 135 млрд 588 900 000 грн, що становить 18,6 % від загального обсягу реалізованої промислової продукції в Україні.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 Крім цього, у серпні середня заробітна плата, нарахована штатному працівнику підприємств промислової галузі Донбасу, зросла на 5,9 % порівняно з серпнем минулого року. Також на 10% зросла заробітна плата працівників галузі хімічної промисловості Донецької області.

 Нагадаємо, значно зросла заробітна плата на Донецькому казенному заводі хімічних виробів.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

 "За рік нам вдалося на 16 % підвищити заробітну плату працівникам підприємства. Засоби виплачуються два рази на місяць. Заборгованості по зарплаті на підприємстві також немає", – сказав директор ДКЗХВ Микита Самокиш.

 Джерело: УНН

Читайте також: