fbpx
Політика

Міністр оборони Японії: “Сподіваюся, нам вдасться встановити з Шойгу міцні довірчі відносини”

 Міністр оборони Японії Іцунорі Онодера сьогодні, 1 листопада, заявив, що він збирається встановити довірчі відносини зі своїм російським колегою Сергієм Шойгу.

 «Мені здається, що в ході зустрічей міністрів оборони, а також в ході майбутньої нашої зустрічі в Токіо, яка пройде форматі «2+2», ми встановимо з російським міністром оборони Сергієм Шойгу міцні довірчі відносини. У майбутньому це додасть імпульс оборонній співпраці», – заявив сьогодні японський міністр Онодера.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Крім цього, Онодера також зазначив, що обмін думками з Сергієм Шойгу з питань, які стосуються міжнародної безпеки, оборонної політики, питань взаємодії між Російською Федерацією і Японією в галузі оборони будуть лише сприяти розширенню співпраці між державами.

 Зазначимо, що зустріч міністрів відбулася сьогодні напередодні зустрічі у форматі «2+2» у Токіо. Також сьогодні відбулася зустріч голів МЗС обох країн. Цікаво, що майбутні переговори в Токіо будуть першими в історії обох держав. Рішення про проведення майбутніх переговорів було прийнято ще на саміті «двадцятки».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: