fbpx
Інновації

Михайло Мень стане міністром будівництва і ЖКГ РФ

 Президент Росії Володимир Путін запропонував колишньому керівнику Іванівської області Михайлу Меню «стати біля керма» нового міністерства будівництва і ЖКГ. Стало відомо, що Мень дав згоду на пропозицію президента.

 «Ви знаєте про те, що було прийнято рішення утворити в Росії нове міністерство будівництва і ЖКГ. Маю намір запропонувати вам очолити нове відомство», – заявив Володимир Путін під час зустрічі з Михайлом Менем.

 Своєю чергою, колишній голова Іванівської області назвав Володимиру Путіну основні моменти, на які він хотів би звернути увагу в будівництві та ЖКГ. Зокрема, Михайло Мень торкнувся теми інвестицій, ремонту багатоквартирного житла та моніторингу вживання заходів для недопущення зростання тарифів.

 «Я думаю, що тут треба включити механізми контролю та моніторингу», – підкреслив Михайло Мень.

 Варто відзначити, що раніше перед місцевою владою було поставлено завдання, щоб зростання тарифів у середньому по Російській Федерації не перевищувало позначку 6 %. Після цього президент Росії підкреслив, що нинішні проблеми ЖКГ «набили оскому».

 «Це важливо для всіх російських сімей», – додав Путін.

 Крім того, президент Росії відзначив, що нинішні економічні проблеми ЖКГ- галузі та «дисбаланси, які накопичилися в ній» вирішуються непросто. Володимир Путін висловив упевненість, що поговорить про це з Менем «детальніше». Президент підкреслив, що Михайлу Меню необхідно використовувати той досвід, який він придбав під час роботи в мерії Москви, а потім на посту губернатора Іванівської області. У такому разі, вважає президент «весь накопичений баланс буде використаний».

 «Я не підведу», – запевнив Михайло Мень президента Росії.

 Раніше Михайло Мень отримав «трійку» (за 5 – бальною шкалою) у рейтингу «виживання губернаторів».

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: