fbpx
Політика

Мень: “Поки про кадрові рішення в міністерстві говорити рано”

 Голова створеного сьогодні, 1 листопада, Міністерства будівництва та ЖКГ Михайло Мень не став говорити про зміни в кадровому складі відомства. За його словами, кістяк команди з Держбуду і Мінрегіону найближчим часом змінюватися не буде.

 Нагадаємо, що сьогодні президент Російської Федерації Володимир Путін колишньому голові Іванівської області Михайлу Меню запропонував очолити нове відомство – Міністерство будівництва і ЖКГ, на що Мень відповів згодою.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Поки рано говорити про кадрові рішення. У нашому відомстві на сьогодні працює досить професійна команда. Що стосується департаментів, які переходять в новотворюване міністерство, то там також працюють професіонали», – прокоментував ситуацію Михайло Мень в інтерв’ю телеканалу «Росія 24».

 «Будемо працювати так, а вже далі в процесі подивимося, хто справляється, хто не справляється. Нові сили залучатимуться однозначно. Однак кістяк, я думаю, залишиться старий. Всі професіонали, які тут працюють, залишаться на своїх посадах», – підкреслив голова Міністерства будівництва та ЖКГ.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: