fbpx
Право

Власник “Хромой лошади” не хоче брати участі у розгляді своєї апеляції

Анатолій Зак, власник сумнозвісного пермського клубу "Хромая лошадь", в якому в результаті пожежі загинули 156 осіб, заявив, що не бажає брати участі у процесі з розгляду апеляційної скарги на винесений вирок. В даний час Зак знаходиться в тюремній лікарні міста Солікамська.

"Він не бажає брати участі у процесі, тому що погано себе почуває і не вірить у сприятливий результат справи", – повідомив його адвокат Павло Яковлєв, який пояснив, що клопотання вже відправлене в Пермський крайовий суд і п’ятого листопада відбудеться засідання з розгляду апеляції.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, Анатолій Зак був засуджений судом до 9 років і 10 місяців позбавлення волі. Решта фігурантів цієї справи – арт-директор клубу Олег Феткулов, виконавчий директор клубу Світлана Єфремова, директор ТОВ "Піротехнічна компанія "Піроцвет" Сергій Дербеньов і його син, співробітник тієї ж компанії Ігор Дербеньов і колишній інспектор Держпожнагляду Пермського краю Дмитро Росляков отримали трохи менші терміни.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Як повідомляється, всі засуджені до покарання у колоніях, крім Зака, який перебуває зараз з лікарні, до оскарження постанови в Пермському крайовому суді містяться в місцевому СІЗО.

За матеріалами: vesti.ru

Читайте також: