fbpx
Політика

Американські спецслужби діяли цинічно – Медведєв

 Прем’єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв, коментуючи скандал з прослуховуванням, заявив, що американці в цьому випадку діяли цинічно.

Як повідомив Медведєв, це досить неприємно, коли за тобою шпигують, тому, в цілому, він розуміє, чому багато лідерів образилися, дізнавшись про це. При цьому він зазначив, що ходять чутки, що його телефони також намагалися прослуховувати, коли він брав участь у самітах в ролі президента Росії.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

За його словами, багато хто вважає, що це нормальна практика, оскільки інтерес до діяльності іноземних лідерів є завжди і саме для цього й існують спецслужби, однак цього разу американці, на його думку, зробили все в занадто цинічному варіанті.

У той же час Дмитро Медведєв упевнений, що врегулювати це питання можливо, однак яким саме чином, він поки що не може відповісти. У всякому разі, як вважає російський прем’єр, тут не вдасться обійтися простими вибаченнями і запевненнями, що більше вони так не будуть.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Нагадаємо, що інформацію про прослуховування іноземних лідерів американськими спецслужбами розповсюдив екс-співробітник ЦРУ Едвард Сноуден, який в даний момент переховується в Росії.

Читайте також: