fbpx
Економіка

Хімічні підприємства Донецької області реалізували продукції на 6,8 млрд грн.

 За дев’ять місяців поточного року підприємства Донецької області, що займаються виробництвом хімічних речовин і хімічної продукції, реалізували продукції більш ніж на 6,8 млрд грн. Про це йдеться в останніх даних Головного управління статистики в Донецькій області, повідомляє УНН.

 Згідно з даними ГУ статистики, за період січень – вересень хімічні підприємства Донецької області реалізували продукції на загальну суму 6 млрд 899 млн 996,5 тис. грн , що складає 4,5% від загального обсягу реалізованої промислової продукції в області за вказаний період.

Читайте також:  На Закарпатті Карпати втратили свої ліси: рубають те, що можна дорого продати

 Як раніше повідомляв УНН, за період січень – серпень 2013 року підприємства Донецької області, що займаються виробництвом хімічних речовин і хімічної продукції, реалізували продукції на загальну суму 6 млрд 580 млн 258,7 тис. грн., що складає 4,1 % від загального обсягу всієї реалізованої промислової продукції в області за вказаний період.

 Нагадаємо, в першому кварталі 2013 року Донецький казенний завод хімічних виробів реалізував продукції на загальну суму понад 13 млн грн.

Читайте також:  На Закарпатті Карпати втратили свої ліси: рубають те, що можна дорого продати

 "За три місяці поточного року ДКЗХВ реалізував продукції на загальну суму 13 млн 627 тис. грн, у тому числі промислові вибухові речовини на суму 7 млн ​​727 тис. грн., виконав обсяг робіт з утилізації звичайних видів боєприпасів непридатних для подальшого використання і зберігання на загальну суму 1 млн 573 тис. грн., іншої продукції на суму 4 млн 327 тис. грн" , – повідомили в прес -службі підприємства.

 Джерело: УНН

Читайте також: