fbpx
Політика

У Держдумі запропонували депортувати іноземців, які раніше притягувалися до відповідальності

 Сьогодні, 1 листопада, депутат Державної думи Російської Федерації від партії «Справедлива Росія» Олег Нілов звернувся до керівництва Мін’юсту та ФМС з проханням вжити відповідних заходів щодо розшуку та депортації іноземних громадян, які перебувають на території Росії незаконно. Про це повідомляє прес – служба депутата.

 Зокрема, Нілов запросив інформацію про те, скільки саме мігрантів були викриті у скоєнні злочинів на території Російської Федерації. Також він запросив і дані про відбулі покарання за останні 5 років.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Депутат Державної Думи також нагадав, що останнім часом злочини, вчинені іноземцями, викликали суспільний резонанс. За словами Нілова, іноземці, які фігурують у гучних справах, раніше були викриті в протиправних діях, однак навіть при цьому їх не депортували з країни.

 «У Прикордонній службі повідомляють, що за минулий рік було зареєстровано 23,5 мільйона фактів перетину державного кордону. Хочу відзначити, що за останні 3 роки на території Російської Федерації залишилося жити більше 5 млн. приїжджих», – додав депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: