fbpx
Кінотеатри

Саундтрек до “Людини-павука 2” напише супергрупа

Композитор Ханс Циммер, який створив саундтреки більш ніж до ста фільмів, почав роботу над музичним супроводом другої частини картини «Нова Людина-павук. Глава друга». Для втілення свого задуму Циммер зібрав команду з відомих музикантів. До зоряного композиторського складу увійшли: репер Фарелл Вільямс, гітарист і один із засновників The Smiths Джоні Марр, гітарист Incubus Майк Ейзінгер і учасник Eurythmics Дейв Стюарт.

«Нас всіх об’єднувала сильна любов до Людини-павука. Коли Марк Уебб  режисер стрічки) дізнався, що всі ці талановиті люди хочуть до нас приєднатися, він сказав: "А чому б не створити групу?" Ми почали збирати людей, влаштовувати з ними джем-сесії. Можу сказати, що у нас є для глядачів кілька сюрпризів», – розповів Ханс Циммер.

Сценарій другої частини «Людини-павука» написали Алекс Курцман, Джефф Пінкера і Роберто Орсі, взявши за основу комікси Marvel. Головні ролі в картині виконали Ендрю Гарфілд і Емма Стоун. Зйомки вже завершені, і тепер ведеться робота над пост-продакшн. Світова прем’єра картини запланована на 16 квітня 2014 року.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: