fbpx
Політика

Лебедєв продав всі свої акції “Аерофлоту”

Відомий російський підприємець і мільярдер Олександр Лебедєв, який прославився на всю країну за бійку з іншим, не менш епатажним бізнесменом Сергієм Полонським, продав весь свій пакет акцій в компанії "Аерофлот". Після цього Лебедєв заявив, що дуже радий, що позбувся цього активу.

"У мене свято. Слава Богу, вийшов з цієї компанії. Протягом десяти років мене тут гнобили, не давали проводити адекватні рішення, так що, на щастя, все вже закінчилося", – сказав банкір, при цьому нарікаючи на те, що продешевив, і угода не принесла йому ніякої вигоди.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Відповідаючи на питання про можливе інвестування зароблених від продажу коштів в якісь нові проекти, Лебедєв відповів, що поки не замислювався про те, як йому вчинити в даному випадку. Нагадаємо, підприємцю раніше належали 4,5 % акцій авіакомпанії головного російського перевізника.

В даний час Олександр Лебедєв є головою ради директорів ЗАТ "Національна резервна корпорація", а крім того, він володіє двома британськими газетами – Independent і Evening standart. Нещодавно за бійку в ефірі одного з російських телеканалів з ​​Сергієм Полонським Лебедєв був засуджений на 150 годин громадських робіт.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: