fbpx
Новини світу

Дочка президента Узбекистану розповіла, що її намагалися отруїти

Старша дочка президента Узбекистану Гульнара Карімова написала у своєму Twitter, що на її життя було скоєно замах. «Спасибі всім вам велике! Отруїти мене вже намагалися, важкі метали, як ртуть, з волі Бога мене не звалили, хоча досі лікуюся», – повідомила Карімова.

Також дочка президента Узбекистану повідомила про намір глави служби національної безпеки Рустама Іноятова прибрати владу в країні до своїх рук. За словами Карімової, він «боїться її популярності серед народу». Нещодавно в узбецьких ЗМІ була поширена інформація про те, що Іноятов має президентські амбіції і для реалізації свого плану посварив Гульнару Карімова з її батьком. Коментуючи ці відомості, дочка президента повідомила у своєму мікроблозі, що президенту Узбекистану  «примітивно брешуть про все».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Раніше Гульнару Карімову вважали найбільш вірогідною спадкоємицею на посаді президента Узбекистану. Проте несподівано ставлення батька до неї змінилося: за указом глави країни були закриті чотири телеканали і три радіостанції, що належать Карімовій. Крім того, кілька впливових людей з її оточення були змушені тікати з країни.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: