fbpx
Футбол

«”Динамо” буде першим, якщо люди припинять вимагати відставки Блохіна», – Яремченко

Заслужений тренер України Валерій Яремченко поділився думкою про шанси київського «Динамо» посісти перше місце у своїй групі в Лізі Європи. Футбольний експерт закликав українську громадськість не створювати додатковий тиск на тренерський штаб і футболістів «біло-синіх».

На думку Яремченка, зараз положення «Динамо» в Лізі Європи цілком комфортне. Крім того, невеликий подарунок команді Блохіна зробили віденський «Рапід» і бельгійський «Генк», які зіграли внічию між собою. Саме тому, нагадав заслужений тренер, зараз у бельгійського «Генка» в активі сім очок, у київського «Динамо» – чотири очки, а «Тун» і «Рапід» набрали три і два очки відповідно.

Валерій Яремченко розповів, що після 3-го туру групового етапу Ліги Європи президент киян Ігор Суркіс поставив своїй команді нове завдання – потрапити в плей-офф з 1-го місця. 

«У Києва дуже легка група. Вони повинні були набрати 9 очок у групі, а не тільки 4. Але добре, що київський клуб виходить з депресії. Далі у них все буде добре», – підкреслив Валерій Яремченко.

На його думку, тепер «Динамо» має виграти 3 матчі в групі, що дозволить «поставити всіх скептиків на місце».

«Київ буде першим, якщо вболівальники залишать у спокої команду і припинять вимагати відставки Олега Блохіна», – заявив Валерій Яремченко.

Експерт стверджує, що такі радикальні настрої лише шкодять команді Блохіна. Він нагадав, що раніше тренер «Шахтаря» Мірча Луческу також був за крок від звільнення, проте зумів пережити труднощі.

«Переживе проблеми й Олег Блохін», – підсумував Валерій Яремченко.

Нагадаємо, що найближчий матч у Лізі Європи київське «Динамо» зіграє 7 листопада. Кияни в Швейцарії зіграють з місцевим «Туном». Минулого тижня «біло-сині» зіграли з «Туном» вдома, здолавши швейцарців з рахунком 3:0.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: