fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Харківській області хуліган ледь не вбив чоловіка, через якого потрапив до в’язниці

Прокуратура Кегичівського району здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Харківської ОДА.

Як повідомив прокурор району Андрій Кудревич, вранці 31 жовтня в районну лікарню був доставлений 42-річний чоловік з ножовим пораненням грудної клітини.

Підозрюваного у скоєнні злочину вдалося затримати по гарячих слідах. Ним виявився 39-річний раніше неодноразово судимий односельчанин потерпілого. За допомогою ножа злочинець хотів зігнати давню образу.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Як з’ясувалося, затриманий раніше провів майже 5 років у в’язниці за хуліганство. А людина, яку він намагався вбити, проходила у справі потерпілою. Через рік після звільнення чоловіки випадково зустрілися на вулиці. Хуліган вирішив звести рахунки. Вночі він проник до будинку потерпілого. Він вдарив його в обличчя, а коли той прокинувся, завдав удару ножем. Налякав месника товариш жертви, який також відпочивав у кімнаті і прокинувся від шуму.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Зараз затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Джерело: УНН

Читайте також: