fbpx
Футбол

Гендиректор “Арсеналу” підкреслює, що клуб знявся зі змагань і розпочата процедура банкрутства

Генеральний директор ФК "Арсенал" (Київ) Віктор Головко підкреслює, що клуб знімається з усіх змагань і розпочато процедуру його банкрутства.

"Я хочу ще раз повторити, висловивши найглибше співчуття: футбольний клуб "Арсенал" (Київ) не має необхідних фінансових ресурсів для існування, розпочато процедуру банкрутства клубу. На жаль, ніхто не відгукнувся на мій заклик допомогти клубу. Питання закрите: "Арсенал" (Київ) знявся з усіх змагань", – йдеться в його заяві, опублікованій на офіційному сайті клубу в п’ятницю.

В. Головко також назвав неправдивою інформацію про пропозицію, що надійшла з боку Федерації футболу України допомогти "Арсеналу" провести черговий домашній матч чемпіонату країни, яка була озвучена головою департаменту інформації ФФУ Павлом Терновим. "Пан Терновий заявляє про нібито пропозицію, що надійшла від ФФУ керівництву ФК "Арсенал" про сприяння в проведенні чергового домашнього матчу: нібито пропонувався стадіон, автобус тощо. Це – брехня від першого до останнього слова. Соромно представнику ФФУ брехати футбольній громадськості країни! Я сьогодні є єдиним керівником ФК "Арсенал": ніхто до мене не звертався, ніхто не пропонував допомогу… Я прошу всіх припинити піаритися на вмираючому "Арсеналі", – сказав він.

Говорячи про відкритий лист трудового колективу ФК "Арсенал", в якому підписанти декларують свою готовність зберегти клуб і продовжити участь у змаганнях, В. Головко зазначив: "Я розумію стан хлопців, які можуть виявитися безробітними. У мене, до речі, та ж проблема. Але гравці – не діти, треба розуміти, що клуб – це комерційна структура, а гравці – професійні люди, які зобов’язані без істерик і фантазій сприймати дійсність. Я ще раз заявляю: клуб "Арсенал" (Київ) знявся зі змагань, розпочата процедура банкрутства".

Як повідомлялося, 23 жовтня генеральний директор ФК "Арсенал " Віктор Головко заявив, що у клубу більше немає джерел фінансування, і закликав потенційних бажаючих допомогти команді. 24 жовтня народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що припинив надавати підтримку "Арсеналу".

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: