fbpx
Футбол

«Група людей працює на руйнування українського футболу», – Коньков

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков поділився своєю думкою про відмову київського «Арсеналу» в участі в чемпіонаті України. Також президент ФФУ розповів про роль української Прем’єр-ліги у вирішенні «проблемних клубних» питань.

«Це, звичайно ж, неприємна новина. Я, напевно, і очікував такого результату подій. Аналіз підказував, що так і станеться. Існує ряд причин, чому ми вважаємо, що все, що сталося з київським "Арсеналом", – це природно», – заявив Анатолій Коньков.

На думку глави ФФУ, перший і найважливіший момент – це відсутність бажання керівництва Прем’єр-ліги України брати участь в обговоренні «питання  "Арсеналу"». Коньков нагадав, що така ж ситуація була і з «Кривбасом». Анатолій Коньков вважає, що керівництву Прем’єр-ліги потрібно бути спритнішим у поводженні зі своїми командами. Крім того, стверджує Коньков, Прем’єр-ліга повинна приділити командам більше уваги.

«Просто так клуби не пропадають! І "Арсенал" не виняток. Я думаю, це все підготовлено певною групою людей, чия робота спрямована на руйнування українського футболу. Я не бачу конфлікту. Я просто не бачу людини, яка зараз очолює українську Прем’єр-лігу», – підкреслив глава ФФУ.

Коньков заявив, що не бачив президента Прем’єр-ліги вже вісім місяців. Саме тому президент ФФУ дивується, яким чином можна «створити конфлікт або скласти конфлікт інтересів», якщо він не спілкувався з главою Прем’єр-ліги.

Раніше повідомлялося, що київський «Арсенал» відмовився від допомоги Федерації футболу України. Представники ФФУ вчора виходили на контакт з керівництвом «Арсеналу». У таборі «канонірів» заявили, що вони не зацікавлені в допомозі. В «Арсеналі» повідомили ФФУ, що Онищенко назавжди відійшов від проекту з «Арсеналом», а за документами київський клуб належить Рабиновичу і Головку.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: