fbpx
Футбол

Воротар Рибки повернувся в “Динамо” і зможе виступати за клуб з початку 2014 року після закінчення своєї дискваліфікації

 Український воротар Олександр Рибка підписав контракт на три роки з рідним для нього київським "Динамо" і зможе виступати за столичний клуб з січня 2014 року.

 "26- річний вихованець "Динамо" повернувся до клубу після трирічної паузи, під час якої він виступав за київську "Оболонь" і  донецький "Шахтар". У січні 2014 року закінчується термін дворічної дискваліфікації, яку Рибка отримав під час виступів за "Шахтар", – наголошується в повідомленні прес – служби "Динамо" в п’ятницю.

 Як повідомлялося, 30 cічня 2012 року, О.Рибка, який виступав за донецький "Шахтар", був дискваліфікований контрольно – дисциплінарним комітетом УЄФА на два роки за застосування допінгу.

 У березні апеляційний комітет УЄФА розглянув апеляцію О.Рибки і залишив у силі рішення про відсторонення його від футболу на два роки.

 У травні Спортивний арбітражний суд Лозанни відхилив апеляцію воротаря на рішення компетентних органів УЄФА.

 27 серпня О.Рибка прийняв рішення залишити "Шахтар" і відхилив пропозицію керівництва клубу підписати новий трирічний контракт.

 О.Рибка перейшов в "Шахтар" влітку 2011 року і досить швидко зумів стати основним воротарем донецького клубу.

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: