fbpx
Футбол

«Чорноморець» – «Дніпро». Хто винен, що літак з командою не зміг приземлитися в Одесі

 Імовірно, події навколо неявки дніпропетровського «Дніпра» на матч у рамках 1/8 фіналу Кубку України в Одесі обговорюватимуть ще не один день. Нагадаємо, що матч «Чорноморець» – «Дніпро» не почався в призначений час, а потім і зовсім був відмінений. Причиною цьому послужили погодні умови, які не дозволили літаку з делегацією дніпропетровської команди приземлитися в одеському аеропорту.

 Цікаво ось що. «Дніпро» намагався прилетіти до Одеси за день до гри, але літак з командою повернувся назад в Дніпропетровськ унаслідок несприятливих погодних умов. Те ж саме відбулося і в день гри. Погодьтеся, як мінімум, дивно, що команда летить з одного міста в інше в погану погоду. Хоча, на неофіційному сайті «Дніпра» пишуть про те, що одеський аеропорт нібито двічі гарантував гарну погоду при посадці. А потім, коли літак вже знаходився в повітрі, надходила інформація про туман і погану видимість. Наскільки така інформація відповідає дійсності, стане зрозуміло в ході розгляду, який буде проведено відповідними інстанціями, адже неявка на матч команди – це все-таки резонансна подія.

 На сайті fcdnipro.com пишуть і про те, що пілот літака, на якому «Дніпро» летів на матч з «Чорноморцем», готовий був посадити лайнер в одеському аеропорту.

 Нагадаємо позицію одеського клубу, яку висловив ще вчора генеральний директор "Чорноморця" Сергій Керницький, заявивши наступне: «Якби це було з нашого боку, то ми б спробували подолати 456 км відстані хоч на автобусі, хоч на дрезині». При цьому було наведено приклад головного арбітра матчу, який, не зумівши прилетіти до Одеси на літаку, дістався до місця призначення на автобусі.

 Незрозуміло в цій ситуації ще ось що – мовчання «Дніпра». На дану хвилину на офіційному сайті дніпропетровської команди щодо невдалого матчу з «Чорноморцем» повідомлено лише те, що метеоумови не дозволили «Дніпру» дістатися до Одеси.

 За матеріалами: sport.ua, fcdnipro.com

Читайте також: