fbpx
Політика

Член ГП РФ Григор’єв: «Пономарьов шантажував керівництво «Справедливої ​​Росії»»

Вихід депутата-опозиціонера Іллі Пономарьова з партії «Справедлива Росія» багато політологів назвали закономірним підсумком «всіх його кульбітів», Так зокрема, за словами Віталія Іванова, Пономарьов «був чужорідним елементом для партії, вона його відторгала, так що для Пономарьова не було тут ні місця, ні яких би то не було перспектив».

Іванов припустив, що Пономарьов продовжить свою боротьбу за пост мера Новосибірська, але тільки заради того, щоб позначити свою присутність на політичній арені, щоб потім висуватися в депутати Держдуми.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

На думку Іванова, «Пономарьову залишилося сподіватися тільки на себе. Занадто мало людей, які готові мати з ним щось спільне, оскільки навряд чи Пономарьов може щось запропонувати в ролі лідера і партнера».

Член Громадської палати Максим Григор’єв стверджує, що діяльність Пономарьова у «Справедливій ​​Росії» зазнала краху через розбіжності з лінією партії. «Але ні самого Пономарьова, ні Гудкова це не бентежило. Вони були впевнені у своєму харизматичному впливі і намагалися домовитися з іншими членами партії, щоб направити сили проти Миронова. Причому політики не робили з цього ніякого секрету», – сказав Григор’єв.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Негативно вплинув на імідж партії СР і корупційний скандал в Сколково, в якому був замішаний депутат Пономарьов.

Раніше Ілля Пономарьов заявив, що він сам і Дмитро Гудков виходять з «Справедливої ​​Росії» і мають намір створити міжфракційну депутатську групу, правда, її склад поки невідомий навіть приблизно.

Член ГП РФ Григор’єв: «Пономарьов шантажував керівництво «Справедливої ​​Росії»» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: