fbpx
Новини світу

Російська влада буде захищати співака Григорія Лепса

 Прес – секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив в інтерв’ю журналістам, що зробить все для того, щоб захистити російського співака Григорія Лепса, щодо якого влада Сполучених Штатів ввела санкції за зв’язки з організованою злочинністю. Пєсков уточнив, що інтереси виконавця будуть захищатися так само, як і інтереси кожного громадянина Росії.

 Прес – секретар російського президента сподівається, що найближчим часом американці нададуть більш детальну інформацію про ті звинувачення, які вони висувають проти музиканта. Пєсков нагадав, що Григорій Лепс – довірена особа президента Росії Володимира Путіна і «улюблений усією країною» виконавець.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Представники музиканта назвали звинувачення на адресу співака «маячнею», сам Григорій Лепс заяву американської влади поки ніяк не прокоментував.

 Нагадаємо, напередодні міністерство фінансів США ввело санкції щодо Григорія Вікторовича Лепсверідзе. Повне ім’я, місце і дата народження, а також справжнє місцезнаходження аналогічні дані російського співака, який виступає під творчим псевдонімом Григорій Лепс За даними американської влади, виконавець пов’язаний з одним із лідерів злочинного угрупування Brothers ‘ Circle («Братське коло»), яке торгує наркотиками. У цю злочинну організацію входять громадяни країн колишнього СРСР. Рахунки Григорія Лепса, що фігурують в «чорному списку» як «Гриша», заарештовані, в’їзд його на територію Сполучених Штатів закрито. В якості проживання «Гриші» вказується один з островів в Андаманському морі (Григорій Лепс, і правда, недавно купив будиночок на острові Пхукет). Крім російського співака, санкції США введені також щодо двох його співвітчизників громадянина Ізраїлю, Узбекистану, а також чотирьох компаній з Росії, Австрії і ОАЕ.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У США Григорія Лепса зарахували до мафії (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: