fbpx
Право

Президент затвердив склад делегації для переговорів з Марокко за проектом договору про передачу засуджених

Президент України Віктор Янукович підписав розпорядження № 327/2013-рп про делегацію України для участі у переговорах між Україною та Королівством Марокко щодо підготовки проекту Договору між Україною та Королівством Марокко про передачу засуджених осіб. Про це УНН повідомили у прес-службі Президента.

Головою делегації Президент призначив першого заступника міністра юстиції України І. Ємельянову. До складу делегації увійшли заступник начальника управління – начальник відділу зв’язків з громадськістю та міжнародної діяльності управління зовнішніх комунікацій Державної пенітенціарної служби України В.Кліша та заступник директора Департаменту – начальник Управління міжнародного права Департаменту міжнародного права та співробітництва Міністерства юстиції України К. Шевченко.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Також президент дозволив главі делегації вносити в разі потреби зміни до складу делегації, залучаючи до її роботи членів Експертної комісії з підготовки проектів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу у цивільних, кримінальних справах, утвореної Указом Президента України від 24 червня 2010 № 724.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Крім того, Міністерству юстиції України за погодженням з Міністерством закордонних справ України доручено затвердити вказівки делегації України на переговори, а уряду – забезпечити в установленому порядку фінансування відповідних заходів з проведення переговорів з підготовки проекту договору між Україною та Королівством Марокко про передачу засуджених осіб.

Джерело: УНН

Читайте також: