fbpx
Футбол

Кріштіану Роналду увійшов до топ-5 найкращих бомбардирів «Реала»

Португалець Кріштіану Роналду увійшов до топ-5 кращих снайперів за всю історію мадридського «Реала». Вчора, в рамках 11-го туру іспанської Прімери, Королівський клуб і «Севілья» влаштували справжню гольову феєрію. «Реал» виграв з рахунком 7:3, а Кріштіану Роналду в цьому поєдинку зробив хет-трик. Зазначимо, що ще по 2 голи у ворота «Севільї» забили валлієць Гарет Бейл і Карім Бензема.

Після вчорашнього матчу в активі Кріштіану Роналду стало 158 голів, забитих у футболці мадридського «Реала» і, якщо португалець продовжить в такому ж дусі, то цілком може розраховувати на встановлення нового рекорду «вершкових». Хет-трик у грі з «Севільєю» дозволив 28-річному португальцю випередити в списку бомбардирів легендарного Ференца Пушкаша, на рахунку якого було 156 голів, забитих за «Реал».

У даний момент лідером списку кращих бомбардирів «Реала» є Рауль, який забив у ворота суперників Королівського клубу 228 голів. Друге місце у Альфредо Ді Стефано (216 голів), на третій позиції Сантільяна зі 186 м’ячами. Четвертий у цьому списку Уго Санчес, який забив 164 голи, а Кріштіану Роналду п’ятий зі 158 м’ячами.

У поточному сезоні в іспанській Прімері Кріштіану Роналду в одинадцяти іграх забив 11 голів.

За матеріалами: Tribuna.com

Читайте також: