fbpx
Політика

«УДАР» розповість молоді про перспективи євроінтеграції

 Молодіжне крило партії «УДАР» оголосило про початок інформаційної кампанії, яка розповість молодим людям про те, які їх чекають переваги від євроінтеграції України. У рамках даної кампанії 1 листопада у всіх обласних центрах України будуть проведені «круглі столи».

Як повідомив координатор молодіжного крила партії «УДАР» Дмитро Білоцерковець, головне завдання цієї кампанії полягає в тому, щоб пояснити молодим жителям України, які перед ними відкриються перспективи після підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом. За його словами, асоціація з Європою відкриває нову сторінку в розвитку українського суспільства.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Ці зустрічі стануть майданчиком для обговорення з молодими людьми, що таке Євросоюз і які можливості для них несе асоціація з Євросоюзом. Адже саме з європейським майбутнім української молоді пов’язані перспективи гідного життя, професійної самореалізації, реалізація молодіжних ініціатив і захист цивільних прав», – пояснив Білоцерковець.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

У прес-службі партії «УДАР» розповіли, що брати участь у заходах будуть молодіжні та громадські лідери, представники молодіжних громадських і політичних організацій, консульств країн Євросоюзу, представники ЗМІ, академічних установ та аналітики.

Читайте також: