fbpx
Кінотеатри

Роберт Земекіс зніме фільм про фарфорового кролика

Режисер Роберт Земекіс, який тріумфально повернувся у велике ігрове кіно з фільмом «Екіпаж», буквально завалений пропозиціями зняти ту чи іншу картину. Переглянувши неймовірну кількість сценаріїв, Земекіс зупинився на декількох, один з яких, написаний Джеффом Стоквеллом, безсумнівно отримає величезну дитячу аудиторію. Йдеться про екранізацію роману Кейт ДіКамілло «Дивовижна подорож кролика Едварда», написаного в 2006 році і перекладеного багатьма мовами. У Росії за цією книгою навіть був поставлений ляльковий спектакль "Кролик Едвард".
 
Головний герой книги – фарфоровий ляльковий кролик, подарований бабусею улюбленій онуці. Дівчинка настільки полюбила іграшку, що не розлучалася з нею ні на хвилину – поїла чаєм, одягала в гарний одяг, розповідала казки. А ось Едвард не любив нікого, крім себе. Одного разу, під час морської подорожі, кролик впав з рук дівчинки у воду і потонув. Через якийсь час його виловив рибалка і віддав своїм дітям. Далі іграшка переходила з рук в руки, потрапляючи в сотні колотнеч, в результаті Едвард таки зрозумів, що таке любов і відданість.
 
Ось така невигадлива, але дуже добра історія в осяжному майбутньому вийде на широкі екрани. Безсумнівно, Земекіс зробить все, щоб фільм полюбився мільйонам юних глядачів.

 

"Кролик Едвард". Ляльковий спектакль (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: