fbpx
Політика

Власенко: Тимошенко погодиться з будь-якою пропозицією Кокса-Квасневського

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко готова прийняти будь-яку пропозицію наглядової місії Європарламенту в особі Пета Кокса та Александра Квасневського щодо свого звільнення. Про це заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко у четвер, 31 жовтня, після відвідування засудженої європарламентарями у Харкові.

«Юлія Володимирівна неодноразово, зокрема і публічно, заявляла, що готова підтримати будь-які рекомендації місії Кокса – Квасневського, як єдиної уповноваженої ЄС інституції для моніторингу виконання критеріїв подолання виборчого правосуддя в справі Тимошенко. Тому Юлія Володимирівна готова прийняти будь-яку пропозицію місії Європарламенту», – заявив Сергій Власенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, Пет Кокс і Александр Квасневський неодноразово закликали українську владу вирішити питання засудженої Юлії Тимошенко, оскільки без цього неможлива подальша євроінтеграція України. І ось, практично за місяць до доленосного вільнюського саміту, деякі депутати вносять на розгляд Верховної Ради одразу кілька законопроектів, що дозволяють ув’язненим лікуватися за кордоном. Сьогодні ж, після спілкування з екс-прем’єром Пет Кокс і Александр Квасневський заявили, що вважають проект закону Анжеліки Лабунської найбільш оптимальним для досягнення консенсусу в питанні Тимошенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: Інтерфакс -Україна

Читайте також: